Personal Training

Personal Training

Personal training voor jou

 

 

Samen werken we aan je kracht en conditie afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Met Personal Training draait alles om jou. Jouw wensen, en precies waar jij lichamelijk maar ook mentaal behoefte aan hebt. Iedereen heeft andere sterke en zwakke punten. Als jouw Personal Trainer ga ik zeer specifiek op jouw kracht in en worden je minder sterke punten verbeterd. Anders dan in een groepsles of met een fitnessschema biedt Personal Training echt maatwerk. Samen stellen we een doel vast waar we aan gaan werken. In periodes van twaalf weken werk je naar het doel toe. Een losse les is ook mogelijk. Duidelijk, overzichtelijk en maatwerk.

 

Wat is voor jou de reden om een Personal Trainer te vragen? Ik werk vaak met mensen die weer opnieuw met sport en bewegen beginnen en een extra stapje nodig hebben om weer actief te worden. Soms kan het zijn dat je meer vertrouwen nodig hebt in je lichaam of dat je hulp nodig hebt voor het omgaan met beperkingen of blessures. Ook als je al jaren ervaring hebt kan de hulp van een Personal Trainer helpen om dat stapje extra te maken.

Bij mijn trainingen staat balans centraal. Lichamelijk en geestelijk wordt je belastbaarheid groter voor een fit en actief leven.

Prijs

1 sessie €50,-

12 sessies €500,-

Half jaar 2 sessies p/w €2000,-

Ivar Emmaneel

Voor personal training en groepstrainingen in de buitenlucht

 

Al meer dan 15 jaar actief in de fitness branche als instructeur.

 

 

Lesrooster

Groepstrainingen:

Dinsdag 9:00-10:00 Santpoort Noord

Donderdag 9:00-10:00 Santpoort Noord